The Moment of Truth

Season 1 Episode 5

Episode 105 - Lauren Cleri

6
Aired Wednesday 9:00 PM Feb 25, 2008 on FOX

Episode Recap

Host Mark Walberg opened the show, disclaiming that the show should not have been aired.

Lauren Cleri, a 26-year-old hair salon assistant stands in. She is accompanied by her husband Frank, her father and mother Jay and Kim, her sister Monica, and her brother Tim.

Question #1: As an employee of a hair salon, have you ever told a customer you liked their hairwhen in fact, you didn't?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #2: Have you ever flashed a stranger just for laughs?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #3: Would you give food to a stray dog before you would give it to a homeless person?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #4: Have you ever derived pleasure when one of your siblings has gotten into trouble?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #5: Have you ever been fired from a job for stealing money?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #6: If you knew you wouldn't get caught, would you steal money from your place of employment?
Answer: No
Polygraph: True

Lauren has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue onto round 2.

Question #7: Since you've been married, have you ever pretended to be asleep in order to avoid having sex with your husband Frank?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #8: Do you blame your husband for your lack of close friends?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Would you ever be a surrogate mother for your sister if she were unable to have children?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #10: Do you think your parents are proud of you?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #11: Do you know things about your father that you keep secret from your mother?
Answer: Yes
Polygraph: True

Lauren has completed round 2, and has won $25,000. She opts to continue onto round 3.

Question #12: Do you secretly stay in touch with any boyfriends that your husband does not know about?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #13: Have you ever taken off your wedding ring to appear as if you were single?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #14: Do you believe you might have been in love with a former boyfriend on your wedding day?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question 15 was asked by Lauren's ex-boyfriend, also named Frank.
Husband Frank declines to hit the buzzer; sister Monica hits the buzzer disqualifying the question. Boyfriend Frank asks an alternate Question 15.

Question #15: Do you believe I am the man you should be married to?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Lauren has completed round 3, and has won $100,000. For the first time in show history, a contestant opts to continue onto round 4.

Question #16: Since you've been married, have you ever had sexual relations with someone other than you husband?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #17: Do you think you are a good person?
Answer: Yes
Polygraph answer: False

Lauren failed to answer the question correctly. She leaves the show with nothing. APRIL 2 UPDATE: Lauren explains that her life was a whirlwind soon after the show aired. Life had been difficult for her and her family, and also for her husband Frank and his family. She admitted that she and her husband were no longer living under the same roof, and they are trying to figure out what they want.
More
Less
Saturday
No results found.
Sunday
No results found.
Monday
No results found.