The Moment of Truth

Season 1 Episode 6

Episode 106 - Ellen Valinotti

2
Aired Wednesday 9:00 PM Mar 05, 2008 on FOX

Episode Recap

A 32 year-old billing analyst Ellen Valinotti stands in. She has been married to her husband for six years, and has four children. She has brought with her today her husband Darren, her mother Leah, her sister Carly, and her brother Isaac. The round of questioning begins.

Question #1: As a bill collector, have you ever threatened someone over the phone just to collect their debt?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #2: Have you ever told a credit card company that a charge was not yours when, in fact, you knew it was?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #3: Have you ever wished for something bad to happen to someone that you know?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #4: If you knew you would never get caught, would you rob a bank to pay off your debts?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #5: Do you blame your husband for your family's current financial situation?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #6: Since you've been married, have you flirted with another man?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Ellen has just won $10,000! She chooses to continue on to the $25,000 round.

Question #7: Does the thought of being spanked by an attractive man excite you?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

New York Yankee legend and Hall-of-Famer Dave Winfield is brought out to ask the next question.

Question #8: While having sex with your husband Darren, have you ever fanta about a member of the New York Yankees?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #9: Have you ever been embarrassed to tell someone you're Jewish?

Her husband Darren immediately hits the buzzer, stopping Ellen from answering the question. When asked why, he states that talk of religion makes him uncomfortable. A new question is asked in its place.

Question #9: Have you ever thought your former boyfriend Seamus would make a better provider than your husband Darren?
Answer: Hell, no.
Polygraph Result: True

Question #10: Do you think you're a better mother to your children than your mother was to you?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #11: Do you believe that your in-laws have been better parents to you than your own?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Ellen has just won $25,000. She chooses to move on to the $100,000 round.

Question #12: Have you ever fantas1zed about having sex with one of your co-workers?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #13: Did you invite anyone to your wedding that you previously had sexual relations with?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #14: Do you have any secrets that you believe could end your marriage?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #15: Do you believe you will be married to Darren for the rest of your life?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Ellen has won the $100,000 round! She does not choose to attempt the next round, and she walks away a hundred grand richer. APRIL 2 UPDATE: Ellen Valinotti used her prize money to take her husband and four children on a family vacation. Her mother has also moved in with them.
More
Less
Monday
No results found.
Tuesday
No results found.
Wednesday
No results found.