The Moment of Truth

Season 1 Episode 7

Episode 107 - Michael Greenland

0
Aired Wednesday 9:00 PM Mar 12, 2008 on FOX

Episode Recap

The episode intoduces us to 32 year-old Michael Greenland. He is a carpenter that hails from St. Louis, MO. He is the youngest of seven children. He has been married for five years, and he has two children. He brought with him his wife Aimee, his mother Hazel, his sister-in-law Rachel, and his brother-in-law Ryan. The questioning begins!

Question #1: As a handyman, have you ever deliberately prolonged a job just so that you can bill a client for more hours?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #2: Have you ever made a wax replica of your private parts?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #3: Have you ever felt that your wife is excessively jealous of other women?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #4: Has your wife Aimee ever said anything that hurt you enough to make you cry?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #5: Would you say your wife is the most attractive woman you ever dated?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #6: Since you have had children, have you lost any of your sexual attraction to your wife Aimee?
Answer: No
Polygraph Result: True

Michael has just won $10,000. He chooses to continue on to the $25,000 round.

Question #7: Are you sexually attracted to any of your wife's sisters?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #8: Have you ever lied to your parents about your religious beliefs?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #9: Do you think your father worked hard enough to provide for your family?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #10: When visiting your father, do you think your stepmother intentionally does things to make you feel unwelcome?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Mark brings out Michael's father, Chuck. Chuck will be administering the next question.

Question #11: Despite the life you've led, do you think your father still loves you?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Michael has just won $25,000! He chooses to continue on to the $100,000 round.

Question #12: Have you ever thought that your past drug use may have caused permanent damage to your body?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #13: Have you ever had a sexual fantasy about a friend's wife?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #14: Have you ever had sexual relations with any of your wife's sisters?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #15: Have you ever had sex with any of your friends' wives?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Michael has won the $100,000 round. He chooses to walk away from the game, and leave a hundred grand richer. APRIL 2 UPDATE: Michael Greenland and his wife have gone through a healing period after the show. Mike is closer to his father, and with the prize money that he has won, he bought his wife breast implants.
More
Less
Friday
No results found.
Saturday
No results found.
Sunday
No results found.