The Moment of Truth

Season 1 Episode 8

Episode 108 - Lissette Gonzalez

0
Aired Wednesday 9:00 PM Mar 19, 2008 on FOX

Episode Recap

Our participant tonight is 30 year-old Lissette Gonzalez, from New York City. She grew up in Puerto Rico with her two brothers, and has been in a relationship with her boyfriend for two years. With her today as her panel is her boyfriend Derek, her mother Alejandra, and her friend Daiana. Round one begins.

Question #1: Do your breast implants make you feel more powerful?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #2: While working at a restaurant, have you brushed your chest against a customer to get a bigger tip?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Question #3: Have you deliberately manipulated your mother into thinking you were a virgin?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #4: During confession, have you ever lied to a priest?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Question #5: Have you ever sent naked photos of yourself to a magazine?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #6: Would you be happy to look like your mother when you're her age?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Lissette won $10,000! She chooses to move onto the next round.

Question #7: Are you secretly happy that your mother lives far away?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #8: If your father were gravely ill, would you move back to Puerto Rico to take care of him?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Question #9: Do you believe Caucasian men are easier to control than Hispanic men?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #10: Have you ever been physically violent with a boyfriend?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #11: Would you trust your boyfriend Derek to be home alone with your friend Daiana?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Lissette has won the $25,000 round. She chooses to continue on.

Question #12: Do you think your boyfriend Derek has ever been unfaithful to you while away on a business trip?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

This question is going to be asked by a special guest. Lissette's first boyfriend David is brought out to administer the question.

Question #13: Have you ever regretted breaking up with me?
Answer: Yes
Polygraph Answer: True

Question #14: Have you ever considered getting pregnant just to get Derek to marry you?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Question #15: Is your former boyfriend David a better lover than Derek?
Answer: No
Polygraph Answer: True

Lissette has completed the $100,000 round! She chooses to move on to the next round!

Question #16: Have you ever had sexual relations with someone in an effort to further your career?
Answer: No
Polygraph Answer: False

Lissette has lost everything she earned up to this point, and walks away with nothing. APRIL 2 UPDATE: Lissette Gonzalez claims that her relationship with her boyfriend is closer than ever.
More
Less
Friday
No results found.
Saturday
No results found.
Sunday
No results found.