The Moment of Truth

Season 1 Episode 9

Episode 109 - Angela Ciemny

3
Aired Wednesday 9:00 PM Mar 26, 2008 on FOX

Episode Recap

Tonight's first contestant is 23 year-old Paul Schon, from San Diego, CA. He is a fight promoter. He was born and raised in Mexico with his older brother and sister. He is a former wrestler. With him today and making up his panel are his girlfriend Maria, his mother Karen, his sister Jackie, his father Enrique, and his good friend Federico. He begins round one.

Question #1: Have you ever ignored a friend that you know needed your help?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #2: Do you have a mullet because you think it attracts women?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #3: Have you ever lied to a woman about the fact that you live with your mother?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #4: Have you ever borrowed money from a family member and spent it on something illegal?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #5: Have you ever told your parents you quit gambling when, in fact, you hadn't?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #6: Have you ever lost more than $10,000 gambling in one day?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Paul has just won $10,000! He chooses to continue on to the next round.

Question #7: Have you told your parents that you made a lot of money in your business when, in fact, you won it gambling?

Jackie and Federico hit the buzzer, which stops Paul from answering the question. Mark replaces it with another question.

Question #7: Have you ever had sex with someone and kept her underwear as a trophy?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #8: Have you ever had sexual relations with someone who you would be embarrassed to introduce to your mother?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #9: Are there things in your sexual history that you keep secret from Maria?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #10: Do you think you would like to have children with Maria someday?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #11: Do you keep a spreadsheet of all the women that you have had sexual relations with?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Paul has just won $25,000. He choose to continue on to the $100,000 round.

Question #12: Have you ever thought you were a disappointment to your father?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #13: Do you think you could ever be faithful to just one woman?
Answer: No
Polygraph Result: True

Question #14: Have you had sexual relations with over 100 women?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #15: Have you ever been paid for sex?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Paul has won the $100,000 round. He chooses to leave with the money, and walks away a hundred grand richer.


APRIL 2 UPDATE: Paul Schon has broken up with his girlfriend Maria, who appeared on the show with him. He has since added to his famous spreadsheet, in which he has the names listed of every woman he had ever slept with. His list now includes 135 names, which former conquests have requested to see.

Our next participant is a 27 year-old interior designer from California, Angela Ciemny. She has been married for two years. She is the oldest of four children, and has three younger brothers. Angela Ciemny is brought out. With her today and making up her panel is her husband David, her mother Lucille, and her best friend Ava. Round one begins.

Question #1: Do you believe that most women are jealous of your beauty?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #2: Would it bother you if your future children inherited your husband's red hair?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #3: Would you respect your husband more if he made more money?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #4: Before you were married, did you ever have sexual relations with a married man?
Answer: Yes
Polygraph Result: True

Question #5: Would you say it is sometimes a struggle to stay faithful to your husband?

Time runs out, and she will continue her questioning next week on the season finale!

More
Less
Friday
No results found.
Saturday
No results found.
Sunday
No results found.