The Moment of Truth

Season 1 Episode 13

Episode 113 - Aaron Dunbar/Mary Beth Kraese

3
Aired Wednesday 9:00 PM Jun 10, 2008 on FOX

Episode Recap

Aaron Dunbar, a 21-year-old Emergency Medical Technician stands in. He is accompanied by his girlfriend Nicole, his mother Doreen, his father Mike, his sister Jennica, his brother-in-law Danny, and his brother Ben.

Question #1: Would you give Osama Bin Laden CPR if his life depended on it?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #2: Do you always wash your hands after using the restroom?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #3: Do you really care about the famine in Darfur?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #4: As an adult, have you ever cried over a girl?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #5: Do you think fat people are simply weak?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Linda from the National Association for the Advancement of Fat Acceptance asks Question 6.
Question #6: Do fat people repulse you?
Answer: Yes
Polygraph: True

Aaron has completed round 1, and has won $10,000. He opts to continue on to round 2.

Question #7: Have you ever been ashamed of growing up Mormon?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #8: As an EMT have you ever knowingly falsified a report?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Do you really believe you can get any girl you want?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #10: Do you think Nicole is the prettiest woman you've ever dated?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #11: As an EMT, have you ever touched a female patient more than your job requires?
Answer: No
Polygraph answer: True

Aaron has completed round 2, and has won $25,000. He opts to continue on to round 3.

Question #12: Do you feel like a failure because you had to move back in with your parents?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #13: Since you've dated Nicole have you ever given your number to another woman?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #14: Do you think your parents dislike your girlfriend, Nicole, because of her religion?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #15: Would you marry Nicole even if it meant you would never speak to your family again?
Answer: No
Polygraph answer: True

Aaron has completed round 3, and wins $100,000 as he opts to stop.

JULY 8 UPDATE: Aaron and Nicole separated, got back together, and separated again. He got dismissed from his job, and plans a medical career.


Mary Beth Kraese, a 39-year-old volunteer firefighter stands in. She is accompanied by her husband Phil, her father-in-law Richie, and friend Mary Louise.

Question #1: Have you ever given something to your kids that you shoplifted from a store?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #2: Have you ever deliberately started a fire that damaged someone else's property?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #3: Do you volunteer at the fire station because you like getting attention from men other than your husband?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #4: Have you ever stolen anything from a relative's house?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #5: Did you cheat on your Red Cross First Aid test in order to become certified?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Mary Beth's her fire chief Rob asks Question 6.
Question #6: As a volunteer firefighter, have you ever ignored an emergency page from the fire station?
Answer: Yes
Polygraph: True

Mary Beth has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue on to round 2.

Question #7: Have you ever felt that your father would've loved you more if you were a male?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #8: Have you ever thought your mother-in-law was trying to ruin your marriage?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Have you ever thought about leaving your husband because you think he doesn't earn enough money?
Answer: No
Polygraph: True

Question #10: Since you've been married, have you lost sexual attraction for your husband?
Answer: No
Polygraph answer: False Mary Beth has answered the question incorrectly, and walks away with nothing.
More
Less
Thursday
No results found.
Friday
No results found.
Saturday
No results found.