The Moment of Truth

Season 1 Episode 14

Episode 114 - Conjetta Lawellin

7
Aired Wednesday 9:00 PM Jun 17, 2008 on FOX

Episode Recap

Conjetta Lawellin, a 22-year-old program service evaluator stands in. She is accompanied by her boyfriend Nick, her mother April, and friends Louise and Brian.

Question #1: Have you ever changed into a sexier outfit after leaving your house so your boyfriend Nick wouldn't see you wearing it?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #2: Would you take a role in an adult film if you knew it would pay for school?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #3: Do you believe your mother is jealous of your looks?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #4: Have you ever stolen something for your boyfriend Nick?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #5: Have you ever flirted with a boss in the hopes of advancing your career?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #6: If Nick asked you to, do you think you could stop flirting with other men?
Answer: No
Polygraph: True

Conjetta has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue on to round 2.

Question #7: Have you ever passionately kissed another woman?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #8: Are you secretly happy that your mother recently moved out of your house?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Do you think your childhood would have been happier if you had lived with your father instead of your mother?
Answer: No
Polygraph: True

Question #10: Did you ever drink alcohol while you were pregnant?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #11: Did you ever feel that your mother deserted you when you were pregnant?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Conjetta has completed round 2, and has won $25,000. She opts to continue on to round 3.

Question #12: Have you shared intimate details about your sex life with Nick with a former boyfriend?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #13: Since you've been dating Nick have you ever accepted a gift from a man you were attracted to?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #14: Have you ever done anything with a co-worker that you know would be upsetting to your boyfriend Nick?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #15: Have you ever regretted getting back together with your boyfriend Nick?
Answer: No
Polygraph answer: False

Conjetta has answered the question incorrectly, and walks away with nothing.

JULY 8 UPDATE: Conjetta and Nick are no longer together, and she works as an exotic dancer to support her family.
More
Less
Thursday
No results found.
Friday
No results found.
Saturday
No results found.