The Moment of Truth

Season 1 Episode 15

Episode 115 - "Netty" Nelson

1
Aired Wednesday 9:00 PM Jul 01, 2008 on FOX

Episode Recap

Annette "Netty" Nelson, a 54-year-old real estate investor stands in. She is accompanied by her husband Larry, her stepson Larry Jr., her son Paul, and her friend Lorraine.



Question #1: Have you ever damaged a family vehicle and denied it was your fault?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #2: Have you ever become sexually excited during a professional massage?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #3: Do you believe a married woman should have sex with her husband even if she's not in the mood?

Answer: Yes

Polygraph: True



Question #4: Of your four husbands, do you think Larry gave you the nicest engagement ring?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #5: Of all your husbands, do you think Larry is the most attractive?

Answer: No

Polygraph answer: True



Question #6: Have you ever threatened someone with a deadly weapon?

Answer: Yes

Polygraph: True



Netty has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue on to round 2.



Question #7: Have you had any cosmetic surgery your husband doesn't know about?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #8: Do you have any sexual fetishes that you have kept secret from your husband?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #9: Before getting married to your husband Larry, did you look through his bank statements without his knowledge?

Answer: Yes

Polygraph: True



Question #10: Have you ever stashed any money away in case your marriage to Larry does not work out?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #11: Would you have married Larry if he had no money?

Answer: No

Polygraph answer: True



Netty has completed round 2, and has won $25,000. She opts to continue on to round 3.



Question #12: Do Have you done anything in an effort to sabotage your son Paul's relationship with his fiancée?

Answer: No

Polygraph answer: True



Question #13: Do you think your son Paul has what it takes to be successful on his own?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #14: If Larry, Jr. was not your stepson, would you keep him on the company payroll?

Answer: No

Polygraph: True



Question #15: Can you truly forgive the driver who nearly killed your son?

Answer: No

Polygraph answer: True



Netty has completed round 3, and has won $100,000. She opts to continue on to round 4.



Question #16: Did you cheat on any of your ex-husbands?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #17: Do you always tell your husband Larry when you have had contact with any of your ex-husbands?

Answer: No

Polygraph: True



This is the first time in the show's history that Question 17 was answered truthfully, setting the stage for the first time a contestant has attempted the $200,000 Question 18.



Question #18: If your mother was terminally ill and she wanted to end her life, would you help her do it?

Answer: No

Polygraph answer: True



Netty has completed round 4, and wins $200,000 as she opts to stop.

More
Less
Thursday
No results found.
Friday
No results found.
Saturday
No results found.