The Moment of Truth

Season 1 Episode 16

Episode 116 - Leanne Petrosky

2
Aired Wednesday 9:00 PM Jul 08, 2008 on FOX

Episode Recap

Leanne Petrosky, a 26-year-old systems analyst stands in. She is accompanied by her mother Missy, her sister Amanda, her boyfriend Farzeen, and friend Mary.



Question #1: Have you ever closed the door of an elevator knowing that a stranger was hurrying to catch it?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #2: Have you ever dated a guy just because he had money?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #3: Have you ever been cut off by a bartender because you were too drunk?

Answer: Yes

Polygraph: True



Question #4: Do you think there is anything in your sexual history that would shock your mother if she found out?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #5: Did you ever wake up in bed with a man whose name you could not remember?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #6: Have you ever fled the scene of a car accident that was your fault?

Answer: Yes

Polygraph: True



Leanne has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue on to round 2.



Question #7: Have you ever been embarrassed by the clothes your boyfriend Farzeen wears?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #8: Have you ever secretly snooped through the files of your boyfriend Farzeen's computer?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #9: Have you ever wished that any part of your boyfriend Farzeen's body was more well endowed?

Answer: Yes

Polygraph: True



Question #10: Have you ever felt that you deserve a boyfriend more attractive than Farzeen?

Answer: Yes

Polygraph answer: True



Question #11: Have you ever cheated on your boyfriend Farzeen?

Answer: No

Polygraph answer: True



Leanne has completed round 2, and has won $25,000. She opts to continue on to round 3.



Question #12: In the event you get married, do you want your real father to attend the wedding?

Answer: No

Polygraph answer: True



Question #13: Do you think your biological father loves you as much as your half sisters?

Answer: No

Polygraph answer: True



Question #14: Have you ever thought alcoholism is a family trait you can't avoid?

Answer: Yes

Polygraph: True



Question #15: In the event you get married, would you ask your only sister to be your maid of honor?

Answer: No

Polygraph answer: True



Leanne has completed round 3, and wins $100,000 as she opts to stop.

More
Less
Sunday
No results found.
Monday
No results found.
Tuesday
No results found.