The Moment of Truth

Season 1 Episode 17

Episode 117 - Quincy Villanueva/Brad Martin

7
Aired Wednesday 9:00 PM Aug 28, 2008 on FOX

Episode Recap

Quincy Villanueva, a 23-year-old stay-at-home mother stands in. She is accompanied by her husband Danny, her mother Erlinda, her stepfather Ray, and her sister Recka.

Question #1: Have you ever written a check that you knew was going to bounce?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #2: Have you ever wished you had married someone with more money?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #3: Have you told someone that your wedding ring has a real diamond in it when, in fact, it has a cubic zirconium?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #4: In the past year, have you done anything illegal you could go to jail for?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #5: Have you ever exaggerated your injuries from a car accident in order to gain money from a lawsuit?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #6: Has a man ever offered you money so that you would sleep with him?
Answer: Yes
Polygraph: True

Quincy has completed round 1, and has won $10,000. She opts to continue on to round 2.

Question #7: Have you had any photos taken of you that you would be embarrassed to have posted on the Internet?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #8: Have you ever felt that your mother abandoned you when she started dating Ray?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Do you think Ray is good enough for your mother?
Answer: No
Polygraph: True

Question #10: Do you think your mother cares more about money than she does about you?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #11: Since you've been married, have you ever been tempted to cheat on Danny?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Quincy has completed round 2, and has won $25,000. She opts to continue on to round 3.

Question #12: Have you ever had the impulse to kiss another woman?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #13: Would you sleep with a former lover if you knew you would never get caught?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #14: Have you ever told Danny you had not had sexual relations with someone when, in fact, you had?
Answer: Yes
Polygraph: True

Question #15: Do you think your husband really loves you?
Answer: No
Polygraph answer: True

Quincy has completed round 3, and wins $100,000 as she opts to stop.

Brad Martin, a 38-year-old executive chef stands in. He is accompanied by his wife Heather, his friend Samuel, and his long-time friend Matt.

Question #1: Have you ever stolen another chef's recipe and called it your own?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #2: Have you ever wished you could spend more money on yourself than your family?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #3: As a chef, does it bother you that millions of children are starving in Africa?
Answer: No
Polygraph: True

Question #4: Have you ever fired someone from a job just so you could hire a friend?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #5: Do you believe you're a better chef than your friend Sam?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #6: Would you go without seeing your family for an entire year if it meant that you could open your own restaurant in Paris?
Answer: Yes
Polygraph: True

Brad has completed round 1, and has won $10,000. He opts to continue on to round 2.

Question #7: Have you ever lied to your wife about the number of people you've slept with?
Answer: No
Polygraph answer: True

Question #8: While at your current job, have you ever touched a female co-worker inappropriately?
Answer: Yes
Polygraph answer: True

Question #9: Would you be willing to get a vasectomy to make Heather happy?

Time runs out, and he will continue her questioning in the second part of this two-part episode.
More
Less
Thursday
No results found.
Friday
No results found.
Saturday
No results found.