Forums: TV.com Technical Support Board: Mod Box Not Working

 
  • Avatar of stui8

    stui8

    [1]Jan 21, 2012
    • member since: 06/03/09
    • level: 30
    • rank: Anchorman
    • posts: 1,322

    Hi I am an editor for various shows but when i go to my Mod Box to edit and click on the blue mod button it just sends me back to the home page.

    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of Gislef

    Gislef

    [2]Jan 22, 2012
    • member since: 04/22/05
    • level: 100
    • rank: Master of the Universe
    • posts: 23,872
    Try clearing your cookies first.
    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of stui8

    stui8

    [3]Jan 22, 2012
    • member since: 06/03/09
    • level: 30
    • rank: Anchorman
    • posts: 1,322

    I just cleared all my cookies and I still have the same problem

    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of Gislef

    Gislef

    [4]Jan 22, 2012
    • member since: 04/22/05
    • level: 100
    • rank: Master of the Universe
    • posts: 23,872
    What browser are you using?

    Can you right click on the mod button? If so, can you cut-n-paste the URL here? Or alternately, just look at it and see if there is any "junk" HTML coding at the beginning.
    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of stui8

    stui8

    [5]Jan 24, 2012
    • member since: 06/03/09
    • level: 30
    • rank: Anchorman
    • posts: 1,322

    http://dw.com.com/redir?siteid=45&destURL=http://www.tv.com/mod/queue

    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of wowgoldwen

    wowgoldwen

    [6]Jan 25, 2012
    • member since: 01/25/12
    • level: 1
    • rank: Weatherman
    • posts: 4
    Hello,everybody.I'm new here.If you want to make friends to me ,just contact me.

    ________________________________________________________________________
    You must be registered and logged in to post a message.
  • Avatar of nilla_chelle01

    nilla_chelle01

    [7]Jan 25, 2012
    • member since: 08/27/07
    • level: 55
    • rank: Bounty Dog
    • posts: 1,796
    stui8: to fix this issue, you must clear your cookies, not just your browsing history. Afterwards, you'll need to log in to the site one more time, but this fix should work.
    You must be registered and logged in to post a message.